HomeAANBIEDINGENHet bedrijfBlij met de BijWorkshopsAgendaTipsFoto'sFavoriete linksContactHet bedrijf

Leerbedrijf


Wij zijn officieel leerbedrijf voor een aantal (groen) opleidingen. Met ingang van 1 september start bij ons een stagiere voor 2 dagen per week.De Kwekerij

Wij kweken een ruim assortiment tuinplanten, bomen, heesters en seizoensgebonden éénjarigen.
Daarnaast kweken wij diverse tuinkruiden, waaronder vele varieteiten munt (engelse theemunt, aardbeien- chocolade- citroen- gember- zwitserse- bananenmunt, maar ook dille, stevia, peterselie, koriander, rozemarijn enz enz.)
kom kijken, ruiken en proeven.

Ook voor wat minder algemene planten, of voor planten die zich niet in ons assortiment bevinden kunt u bij ons terecht. Door ons grote netwerk van kwekers, waar wij rechtstreeks zaken mee doen, kunnen wij in veel gevallen de tussenhandel uitschakelen. Hierdoor staan wij garant voor een sterke prijs/kwaliteit-verhouding.
 

De Pluktuin:

De Plukweide is de naam voor onze zelfpluktuin aan de Tongerenseweg-Zuid 123 in Epe. Hier hebben wij twee weides ingericht met een verscheidenheid aan plukbloemen, die u zelf kunt plukken. De Pluktuin heeft een vrije toegang.
In onze tuin wordt u in de zomer begroet door een kleurenzee van Dahlia's, zonnebloemen en vele andere soorten. Bij de ingang hangt een bord met scharen die u kunt gebruiken bij het plukken.

Maakt u zich vooral geen zorgen over het afknippen van de bloemen, hoe meer u plukt, hoe meer ruimte er is voor nieuwe bloemen!

 

Workshops:

Een mooi boeket, een originele, zelfgemaakte (kerst)krans of een mooi bloemstuk voor op tafel? U kunt het bij ons maken in een van onze workshops. Tijdens onze workshops gebruiken wij voornamelijk producten uit eigen tuin. Gewapend met een lijm-pistool en vakkundige hulp, creëert u in een gezellige middag een creatieve versiering.

Voor meer informatie over onze workshops, gaat u naar workshops


HomeAANBIEDINGENHet bedrijfBlij met de BijWorkshopsAgendaTipsFoto'sFavoriete linksContact