HomeAANBIEDINGENHet bedrijfBlij met de BijWorkshopsAgendaTipsFoto'sFavoriete linksContactTips

Op deze pagina kunt u tips vinden voor het verzorgen van uw bloemen en planten. 

Bemesting Eenjarigen

Voor uw eenjarigen zijn bij ons kleine zakjes mestkorrels te koop. Deze mestkorrels geven hun meststof af gedurende een periode van ca. 4 maanden. (kwekerskwaliteit!!)
Deze extra en structurele voeding zorgen niet alleen voor een gezondere plant, maar ook voor een uitbundigere bloei.

Prijzen

- zakje genoeg voor 4 maanden voor een 3 liter pot of hanging basket  € 0,25
- zakje genoeg voor 4 maanden voor een 6 liter pot of hanging basket  € 0,50
- zakje genoeg voor 4 maanden voor een 9 liter pot of hanging basket  € 0,75

 

Bleekwater

Heeft u een bos bloemen en wilt u hier een paar extra dagen van genieten? Doe dan, wanneer u de bloemen in het water wilt steken, een druppeltje bleek in het water van de vaas.
De bleek ontsmet eventuele vuil in de vaas, aan de stelen en in het water. WEES VOORZICHTIG! Teveel bleek is uiteraard niet goed!!

Tuinkruiden

Wij hebben een kleine kruidengids gemaakt. In deze gids staan 52 kruiden. Per kruid geven we aan hoe de plant te verzorgen is, hoe u deze kruiden kunt gebruiken in uw dagelijks leven en eetpatroon, wat de oogstperiode is of deze plant winterhard is. Verwacht in deze gids geen uitgebreide recepten, maar gezien wat er verder in de markt verkrijgbaar is geeft dit gidsje een leuk compleet beeld.

Deze gids krijgt u kado bij besteding van € 20,00 aan tuinkruiden, of is te koop voor slechts € 4,00.

Wilt u dit boekje aanschaffen maar heeft u geen tijd om ons te bezoeken, mail ons met het verzoek het boekje op te sturen. U krijgt van ons dan een rekening voor het gidsje en de verzendkosten en na ontvangst van het geld sturen wij het gidsje toe.


Aankoop éénjarige zomerbloeiers

Er is een trend in de markt om eenjarige zomerbloeiers steeds vroeger aan te bieden. Bedenk hierbij wel dat deze planten zeer vorstgevoelig zijn. Vroeger werden deze planten voor de "ijsheiligen" niet of zeer beperkt aangeboden.
Op de site www.wetenschap.info.nu staat een leuk stuk over de ijsheiligen.
Klik op de link (wetenschap.infonu......) in "favoriete links"HomeAANBIEDINGENHet bedrijfBlij met de BijWorkshopsAgendaTipsFoto'sFavoriete linksContact